Yli kuukausi on hurahtanut viimeisestä kirjoituksesta. Tässä välillä on ehtinyt tapahtua monenmoista. Taiga Quest Dolphin aka Soni muutti etelään kisakoiraksi. Soni löysi loistavan uuden kodin. Rekikoirana erinomainen, mutta starteissa turhan kuuma minun valjakkooni. Sonia ei myöskään voinut pitää irti kuten muita koiriani.

Kefeus kennelissä eletään odotuksen aikaa. Heti uudenvuoden tienoolla pitäisivät syntyä Pingan ja Brikkenin pennut. Pingalla maha ja ruokahalu kasvaneet lupaavaa vauhtia...

Koiria on ajeltu mitä on jäisiltä keleiltä pystytty. Jiknik 10.5 v ei suostu eläköitymään valjakosta vaan vetää pangat päästä läpi ketjussa ja aitoo perään. Jiknik juokseekin nykyisin valjakon mukana irti ihan suosiolla, ettei satuta itseänsä aitoessaan - koira joka on täysin riistavapaa eikä omaa minkäänlaista riistaviettiä. Tuon työmoraalin kun saisi pakattua pulloon ja annettua muillekkin - eipä ihme, että Jiknikin pojantytär Zebra on valjakkoni pääjohtaja nykyisin.

Pennut ovat kasvaneet  hurjaa vauhtia, ovat "lentäviä siperialaisia", tassut ovat tukevasti ilmassa koko ajan, kolme mustavalkoista sinkoaa milloin mihinkin suuntaan. Raviaskelia ei ehditä ottaa vaan vauhtinuppi on säädetty kaakkoon koko ajan.

Ohessa muutama kuva mitä pennuista on saatu otettua tältä päivältä - vaikka kuvaus suoritettiin yksitellen niin 95 % kuvista meni roskakoriin.

Rock aka Tuff koipeliini (nimi muuttui Kennelliitossa Kefeus Black Tuff Rockista pelkäksi Kefeus Black Tuffiksi).

 

Breksia poseeraa - kaunis kuin kuva.

Ja ohessa syy, miksi pennut EIVÄT pääse joulunaikaan sisälle: 


Cinza - "Kepin syönti on jees"

Joulukuusen laatutarkastus (huomaa jouluinen siansaparo)

"Onkohan se varmasti maistuvaa"... (kuvaajan huomautus: tässä vaiheessa puunpelastus eikä kuvia kun Cinzan mielestä puuta piti "vähän muotoilla" ja puu alkoi kaatua päälle)

Cinza miettii (sen hetken 5 sekuntia)....

Pinga lupaa: pentuja on tulossa!

Kennel Kefeus toivottaa kaikille kasvateilleen ja heidän omistajilleen, ystäville ja yhteistyökumppaneille oikein Rauhaisaa Joulua!