B-tytöt - Cinza, Breksia ja Balta.

Lauantaina lähti Kefeus Balta Basalta uuteen kotiinsa - Laura ja Pertti Liukkosen Magic Paws kenneliin Mikkeliin. Päätös kuka narttupennuista muuttaa etelään oli vaikea. Sen tiesin, että Breksia jää kotiin - se on ollut Gustavin lellikki jo pienestä pitäen, kieltämättä myös oma suosikkini. Valinta Cinzan ja Baltan välillä oli vaikea - kumpikin niin ihania ja niin kovin erilaisia. Cinza on rämäpäisempi ja ekana joka paikassa, joten arvelin sen sopivan lauman jatkoksi. Balta on kevyt, hyvärakenteinen ja rohkea pentu.

Balta uuden omistajan sylissä.

Sunnuntaina pääsi Terra kokeilemaan ensimmäistä kertaa valjakkoon. Heti startista homma oli selvä, täysiä eteenpäin. Erittäin lupaava nuori koira.

Terra keskellä vasemmalla isänsä Nagarin vieressä.
Valjakko edestä: vasen johtaja Jiknik, oikea Pricken, keskellä vasen Terra, oikea Nagar, pyöränä vasen Lefty, oikea Jadis (Nagarin tytär, Terran puolisisko)

Terra.

Jadis.

Koirien treenit ovat menneet hyvin. Harmittavia treenitaukoja on tullut liukkaiden kelien ja töistä johtuvien taukojen takia. Lunta on ollut Aavasaksalla senverran, että treenaamaan on päässyt reellä, pohjamuovit tosin kuluneet nopeaa tahtia. Valjakon ykkösjohtajaksi on noussut Zebra. Se on juossut kaikki treenit johdossa viimeisen kuukauden aikana, menee erinomaisesti myös yksin johdossa. Muistuttaa päivä päivältä enemmän isoäitiänsä Jiknikiä johtajana.