Tässä se nyt vihdoinkin on, Kefeus kennelin oma blogi. Tänne on tarkoitus kirjoitella kuulumisia, päivittyy nopeammin kun kotisivut.

Tällähetkellä kennelissä asustaa 13 siperianhuskyä ja yksi lapinporokoira. Osa koirista alkaa olla jo eläkeiässä, osa vasta nuoria. Pentueita on suunnitteilla pari kappaletta.

Lefty

Maaliskuussa palautuivat kenneliini myös talven kisalainassa olleet Zebra ja Zava. Talven treenaus etelässä Maglelin kennelissä ja kisat ovat aikuistaneet koiria kovasti. Suureksi yllätyksekseni Zavasta on kehittynyt varsin hyvä johtajakoira - kauden viimetreenit valjakkoni johtajina juoksivatkin Pinga ja Zava.

Morgana

Morgana palautui myös sijoituksesta ihottuman takia. Kävi ilmi, että Morganalla on ruoka-aine allergia. Yksinkertaisella ruokavaliolla iho on parantunut kovasti ja allergiatestin tuloksia odotellaan. Ensimmäisen kerran siperianhuskyn kanssa törmään allergiaan, siperianhuskyt ovat perusterve rotu. Muoks. myöhemmin kävi ilmi, että Morganalla oli joku muukin kuin allergia, epäilyksenä autoimmuunisairaus.

 

Houdini

Toukokuun puolivälin jälkeen Houdini suuntaa kanssani kohti Helsinkiä ja uusia omistajiaan Englannissa - Linda ja Paul Robbo Tiscali kennelissään odottelevat jo Houdinia laumansa vahvistukseksi.

Toukokuussa menen myös valitsemaan pentua Ruotsista, Nagarin astutuspentu Gällivaarasta Small Detail´s kennelistä muuttaa kenneliini. Kesäkuussa muuttaa kenneliini myös lapinporokoiran pentu.

Tässäpä muutama kuva tämänkauden treeneistä:

Johtajina Brikke ja Soni

 

Aurinkoisia uria.