Kiireisen reissurikkaan toukokuun jälkeen oli tarkoitus päivittää sivuja. Toukokuussa muutin Kolariin toistaiseksi asumaan,  tarkoitus on etsiskellä sopivaa taloa lähistöltä jonne koiratkin voisi ottaa mukaan - varsinainen kennel on siis yhä Aavasaksalla.

Kuten otsikosta näkyy, surultakaan ei ole vältytty. Perheestäni rakas mummoni nukkui pois kesäkuun alkupuolella.

Koirapuolelta päädyimme pitkällisten yritysten jälkeen lopettamaan Morganan - sen allergia oli jotakin muuta kun allergiaa, immuunivastetta ei ollut - mahdollisuuksista yksi autoimmuunisairaus. Keinot alkoivat loppua.

Houdini muutti Englantiin Linda ja Paul Robertsonin valjakkoon, hyvin on lähtenyt sujumaan. Good luck to Houdini, all the best from homekennel.

Kenneliini muutti kaksi pentua, Nagarin astutuspentu Small Detail´s Terabithia aka Terra. Terran emo on Vintervisa´s Blossa Sujozdottir (Sujozov av Vargevass x Bianca). Bianca on Prickenin isän Leviksen sisko. Terra on kevyt, jalkava ja nopea pentu, avoin ja rakastettava luonne. Erittäin lupaava. Kuten arvata saattaa, mikäli siitä aikuisena tulee hyvä rekikoira on sen päänmenoksi jo monta pientä suunnitelmaa olemassa Silmänisku

Riimu, Gustav ja Terra.

Toinen kenneliini muuttanut pentu on rekisteröimätön lapinporokoiran pentu Riimu. Riimun isä on työkoirana pohjoisessa toimiva Unni (Vauhtitassun Meahccemanni), emä on rekisteröimätön työkoirana toimiva Louhi. Louhin suku menee samoihin mitä Niekan emän Naskan suku on. Sain valita Riimun  neljästä narttupennusta, tämä tummariiista reipas ja rohkea nappula valloitti minut täysin! Se on kietonut tassunsa ympäri koko seutukunnan Silmänisku

Riimu 11 viikkoa

Terra odottaa ruokaa.

Kefeus kenneliin on kolme pentuetta suunnitteilla - Salla alkoi juoksunsa ja ensiviikolla matka suuntautuu Dozerin luo Indian Tribe´s kenneliin Ekorrseleen. Pingan juoksuja odotellaan jo hartaasti... Kennelin koirista 5 on tänävuonna veteraani-ikäistä, ja kun treenaajiakin on nyt kaksi niin pentuja jää lauma kotiin kasvamaan. Mahdollisesti kolmaskin pentue harkinnassa.